Byer/områder

Santorini-info.dk  

Hoteller på Santorini

Hos Hotels.com er der over 500 hoteller på Santorini at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde et hotel fra der lever op til dine krav og forventninger. Her finder du alt fra små eksklusive boutique hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Feriehuse og lejligheder

Er i en stor familie der skal afsted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra store fyldte hoteller, så skulle i måske overveje at leje et hus eller ferielejlighed. Hos Atraveo finder i et stort udvalg af feriehuse med op til 10 sengepladser. Læs mere

Pakkerejser til Santorini

Er I på udkig efter en pakkerejse med danske rejseguider kan vi anbefale Bravo Tours. Vælg mellem mere end 20 hoteller fordelt i Kamari, Firostefani og Imerovigli og afrejse fra Kastrup, Billund og Ålborg er drømmerejsen nær. Læs mere

Byerne på Santorini hører til blandt de smukkeste byer i Grækenland. De mest kendte byer på på Santorini er Oia og Fira, begge placeret højt oppe på kanten af det store caldera med en fantastisk udsigt udover dette. Santorini rummer også mange andre spændende byer. Nedenfor finder du en liste over de mest interessante byer og områder på Santorini.


Fira set fra havetFira set fra havet

Fira:
Hovedbyen på Santorini. Fira ligger smukt placeret på kanten af det enorme caldera.
Det er også i Fira, du finder øens bedste shopping muligheder.
Fira har også flere interessante museer.
Klik her for at læse mere om Fira.


Oia:
Mølle i OiaMølle i Oia

Byen er især kendt for sine helt fantastiske solnedgange. Snyd ikke dig selv for en aften i Oia for at opleve Santorinis flotteste solnedgang.
Klik her for at læse mere om Oia

 

 

 

Aften i ImerovigliAften i Imerovigli

Imerovigli:
Endnu en perle på Santorini. Imerovigli byder på små hyggelige taverner og store naturoplevelser ved den store klippe Skaros, der ligger lige ud for Imerovigli.
Klik her for at læse mere om Imerovigli

 

Kamari byKamari by

Kamari:
En af Santorinis mest populære feriebyer. I Kamari finder du udover en god strand et hav af butikker, cafeer, taverner og restauranter. 
Klik her for mere information om Kamari

 



Stranden ved PerissaStranden ved PerissaPerissa:

Perissa ligger på østkysten ca. 10km sydøst for hovedbyen Fira. Perissa er en veludviklet turist by især kendt for sin 7km lange brede sandstrand.
Klik her for mere information Perissa

 

Kirke i EmporioKirke i EmporioEmporio:
Traditionel by i det sydlige Santorini. Emporio er omgivet af gamle vindmøller og vinmarker. I byen findes en borg og mange flotte kirker.
Klik her for at læse mere om Emporio

 



Udsigt, FirostefaniUdsigt, FirostefaniFirostefani:

Denne by støder nærmest sammen med Fira, men her er noget mere roligt og afslappet, for nogle måske endda lidt kedeligt, men så er Fira inden for få minutters gå-afstand.
Klik her for at læse mere om Firostefani

 

 

 

 

 

 

 

 



Find din rejse til Santorini hos Bravo Tours. Over 15 hoteller at vælge imellem fordelt i byerne Kamari, Imerovigli og Firostefani. Klik her og se det store udvalg, så du allerede idag kan bestille din rejse til Santorini.