Fly til Santorini

Santorini-info.dk  

Hoteller på Santorini

Hos Hotels.com er der over 500 hoteller på Santorini at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde et hotel fra der lever op til dine krav og forventninger. Her finder du alt fra små eksklusive boutique hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Feriehuse og lejligheder

Er i en stor familie der skal afsted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra store fyldte hoteller, så skulle i måske overveje at leje et hus eller ferielejlighed. Hos Atraveo finder i et stort udvalg af feriehuse med op til 10 sengepladser. Læs mere

Pakkerejser til Santorini

Er I på udkig efter en pakkerejse med danske rejseguider kan vi anbefale Bravo Tours. Vælg mellem mere end 20 hoteller fordelt i Kamari, Firostefani og Imerovigli og afrejse fra Kastrup, Billund og Ålborg er drømmerejsen nær. Læs mere

Den hurtigste og nemmeste måde at komme til Santorini er med direkte fly fra Danmark.
Lufthavnen på Santorini er forbundet til de fleste internationale lufthave igennem charterfly. De danske charterselskabet har rejser til Santorini fra både Århus, Billund og Kastrup.
Er du ikke til arrangerede charterrejser, men ønsker at planlægge din egen ferie til Santorini har du også mulighed for at komme med fly til Santorini igennem lavpris selskabet Easyjet og Norwegian der har rutefly til Santorini. Med Norwegian er det muligt at flyve direkte fra Kastrup til Santorini, mens EasyJet desværre kun flyver til Santorini fra London, Milano og Rom.
Hos flere charterselskaber er det muligt at købe flybillet alene, og så selv arrangere den øvrige del af rejsen.


En anden mulighed er at flyve til Athen eller Thessaloniki hvorfra der går fly til Santorini. Turen fra Athen til Santorini tager ca. 45 min og fra Thessaloniki til Santorini 90 min.
Ofte kan man finde et godt tilbud på flybiletter til Athen. SAS flyver direkte fra Kastrup til Athen, mens du med KLM og Serbia Airlines kan komme til Athen på omkring 5 timer timer med et flyskift i enten Amsterdam, Frankfurt eller Beograd.

 

Fra Athen er der mange daglige flyafgange til Santorini, men den billigste måde at komme til Santorini fra Athen er med færge. Læs mere om dette i vores artikel om færger til Santorini. 

 

Vi anbefaler Flybillet.dk når du skal finde billige flybilletter til Santorini


Santorini Lufthavn:

Santorinis lufthavn ligger nær feriebyen Monolithos ca. 8 km sydøst fra Santorinis hovedstad Fira. Lufthavnen ligger ca. 20 min i bus fra Fira. Uden for lufthavnen har du mulighed for at tage forskellige busser forbundet til ferieområderne på Santorini. Alternativt kan du tage en de taxierne der holder på stribe ude foran lufthavnen.
Har du booket din rejse ved et charterselskab vil der normalt vis være arrangeret transport til dit hotel.Find din rejse til Santorini hos Bravo Tours. Over 15 hoteller at vælge imellem fordelt i byerne Kamari, Imerovigli og Firostefani. Klik her og se det store udvalg, så du allerede idag kan bestille din rejse til Santorini.