Open Air Cinema

Santorini-info.dk  

Hoteller på Santorini

Hos Hotels.com er der over 500 hoteller på Santorini at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde et hotel fra der lever op til dine krav og forventninger. Her finder du alt fra små eksklusive boutique hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Feriehuse og lejligheder

Er i en stor familie der skal afsted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra store fyldte hoteller, så skulle i måske overveje at leje et hus eller ferielejlighed. Hos Atraveo finder i et stort udvalg af feriehuse med op til 10 sengepladser. Læs mere

Pakkerejser til Santorini

Er I på udkig efter en pakkerejse med danske rejseguider kan vi anbefale Bravo Tours. Vælg mellem mere end 20 hoteller fordelt i Kamari, Firostefani og Imerovigli og afrejse fra Kastrup, Billund og Ålborg er drømmerejsen nær. Læs mere

Er du vild med film må du ikke snyde dig selv for en tur i Kamari open Air Cinema. Det er en sjov og anderledes oplevelse at sidde en varm sommeraften under åben himmel og se film på storskærm.
Biografen åbner hver aften i sommerhalvåret (juni til starten af oktober) dørene kl 20:50 og filmen starter klokken 21:30.   
Der er en rolig og romantisk atmosfære i biografen. Der er en bar hvor du har mulighed for at købe snacks, øl, sodavand, popcorn og hvad der ellers hører til en god biografoplevelse. Det koster 8 euro i entre at komme ind at se en film i Open Air Cinema Kamari.
Open Air Cinema Kamari

Open air biografer har eksisteret i Grækenland i mange årtier og er blevet et populært sted når det handler og afslappende og underholdende aftener i løbet af sommermånederne.
På Santorini har Kamari Open Air eksisteret i over 20 år, og har i den tid tilbudt både lokale og turister unikke filmaftenerne i rar atmosfære.
Med moderne lyd, projektor og diskret lys, er der skabt en hyggelig havestemning, der samtidig respektere den traditionelle arkitektur på Santorini, og derfor er det blevet en meget populær og succesfuld attraktion i Kamari.

Biografen ligger ca. 10 mins gang uden for Kamari
Udover at vise film, arrangeres der også forskellige teater og koncerter i Open Air Cinema Kamari.
For at se hvilke film der vises kan du besøge Kamari open Air Cinema ved at klikke her.

OBS. Alle film der vises i biografen er med originalt sprog og græske undertekster.

Besøg biografens hjemmesideFind din rejse til Santorini hos Bravo Tours. Over 15 hoteller at vælge imellem fordelt i byerne Kamari, Imerovigli og Firostefani. Klik her og se det store udvalg, så du allerede idag kan bestille din rejse til Santorini.