Imerovigli

Santorini-info.dk  

Hoteller på Santorini

Hos Hotels.com er der over 500 hoteller på Santorini at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde et hotel fra der lever op til dine krav og forventninger. Her finder du alt fra små eksklusive boutique hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Feriehuse og lejligheder

Er i en stor familie der skal afsted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra store fyldte hoteller, så skulle i måske overveje at leje et hus eller ferielejlighed. Hos Atraveo finder i et stort udvalg af feriehuse med op til 10 sengepladser. Læs mere

Pakkerejser til Santorini

Er I på udkig efter en pakkerejse med danske rejseguider kan vi anbefale Bravo Tours. Vælg mellem mere end 20 hoteller fordelt i Kamari, Firostefani og Imerovigli og afrejse fra Kastrup, Billund og Ålborg er drømmerejsen nær. Læs mere

Imerovigli ligger i den nordlige del af Santorini. Byen er egentlig en udvidelse af hovedbyen Fira og ligger kun 2 km derfra på en højere klippe. Byens navn Imerovigli kommer af ordet ”vigla” som betyder ”dag” Imerovigli ligger ligesom Fira og Oia helt ude på kraterkanten med en storslået udsigt over det store Caldera.
Byens høje placering giver et utroligt udsyn over havet, hvorfra byens indbyggere i gamle dage kunne se nå sørøverskibene nærmede sig. I dag kan i stedet nyde den smukke solnedgang med udsyn til vulkanen i forgrunden.

Imerovigli er en charmerende og rolig landsby med mange mindre hoteller, gæstehuse, restauranter og taverner. Her er dog langt fra lige så turistet som i Fira og udvalget af restauranter ikke nær så stort. I byen finder du flere luxuriøse små hoteller med høj service og værelser med fantastisk udsigt, du kan dog forvente at slippe mange tusinde kroner per overnatning disse steder. 

Solnedgang i Imerovigli. Foto: Randy Connolly
Solnedgang i Imerovigli. Foto: Randy Connolly

 

Foran Imerovigli, ud mod det azurblå hav ligger en stor klippe kaldet Skaros. På klippen lå i tidligere tid en stor borg/landsby der indtil det 1800 århundrede fungerede som Santorinis hovedstad, inden Fira senere i det 19. århundrede blev øens hovedby. Borgen blev total ødelagt under et jordskælv i det 19. århundrede og tilbage er nu kun klippen Skaros og nogle få ruiner fra slottet. Legenden siger, at middelalderlige borgen Skaros aldrig i sine 600 års eksistens blev erobret.
Man kan fra Imerovigli følge en sti der forbinder byen med Skaros. Udsigten fra Skaros og vejen derud er meget betagende og du bør ikke snyde dig selv for denne gåtur hvis du ligger din vej forbi Imerovigli.

Imerovigli er også et populært valg for par der kommer til Santorini for at fejre der bryllup eller på bryllupsrejse. Der er flere flotte kirker i byen hvor der er mulighed for at bliver viet. 

Find rejser til Imerovigli her:
Bravo tours - klik for at komme til Santorini siden hos Bravo Tours

Stien ud over Skaros, Imerovigli. Foto: Attilio
Stien ud over Skaros, Imerovigli. Foto: Attilio

 



Find din rejse til Santorini hos Bravo Tours. Over 15 hoteller at vælge imellem fordelt i byerne Kamari, Imerovigli og Firostefani. Klik her og se det store udvalg, så du allerede idag kan bestille din rejse til Santorini.