Perissa

Santorini-info.dk  

Hoteller på Santorini

Hos Hotels.com er der over 500 hoteller på Santorini at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde et hotel fra der lever op til dine krav og forventninger. Her finder du alt fra små eksklusive boutique hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Feriehuse og lejligheder

Er i en stor familie der skal afsted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra store fyldte hoteller, så skulle i måske overveje at leje et hus eller ferielejlighed. Hos Atraveo finder i et stort udvalg af feriehuse med op til 10 sengepladser. Læs mere

Pakkerejser til Santorini

Er I på udkig efter en pakkerejse med danske rejseguider kan vi anbefale Bravo Tours. Vælg mellem mere end 20 hoteller fordelt i Kamari, Firostefani og Imerovigli og afrejse fra Kastrup, Billund og Ålborg er drømmerejsen nær. Læs mere

Perissa er en veludviklet turistby liggende på Santorinis østkyst i forlængelse af Kamari, adskilt af det store bjerg Mesa Vouno. Perissa er et relativt nybygget område kun skabt for turister. Derfor er byen også helt ”død” uden for sæsonen fra april-oktober. Byen består hovedsageligt af hoteller, restauranter, cafeer, taverner, strandbare og natklubber. Disse er der til gengæld er et stort udvalg af, og de lune aftenerne på den lange strandpromenade er enormt hyggelige.
Hvis man ønsker at opleve lidt af den klassiske kykladiske stil kan man besøge landsbyen Emporio der ligger i gå afstand fra Perissa.

Perissa har en skøn flere kilometer lang sort sandstrand med mulighed for at leje parasoller og liggestole, samt Santorinis bedste vandsports faciliteter som f.eks. pedalbåde, vandski og windsurfing.. For enden af stranden rejser den enorm klippe Mesa Vouno sig op af havet, hvilket skaber et imponerende landskab, især er det smukt om natten hvor klippen er lyst op.

Stranden ved Perissa. Foto: Cha già José, Flickr.com
Stranden ved Perissa. Foto: Cha già José, Flickr.com

 

Perissa ligger ikke langt fra ruinerne af den Antikke by Thera der findens på toppen af Mesa Vouno. Fra Perissa kan man vælge at tage turen til fod. Husk rigeligt med vand, eller man kan vælge at tage turen på et æsel.

Her er en

I byen finder man også den byzantiske kirke Agia Irini fra det 16-17 århundrede. Kirken er især spændende at besøge i perioden fra d. 29 til d. 14 september hvor der afholdes en festival til ære for øens skytengel.  Kirken er også meget benyttet af par der ønsker at holde deres bryllup på Santorini.

 Find din rejse til Santorini hos Bravo Tours. Over 15 hoteller at vælge imellem fordelt i byerne Kamari, Imerovigli og Firostefani. Klik her og se det store udvalg, så du allerede idag kan bestille din rejse til Santorini.