Hoteller på Santorini

Udvalget at hoteller på Santorini er stort, og du finder et bredt udvalg af hoteller i alle prisklasser, fordelt rundt på hele øen. I denne artikel vil vi give dig et indblik i hvad for typer af hoteller du kan finde på Santorini, og hvor du booker dem sikkert, og til den bedst mulige pris.

Inden du bestiller dit hotel, vil vi altid anbefale dig at sikre dig nogle flybilletter til Santorini først. Der kan være stor forskel i prisen på fly, alt efter hvilke dage du vælger at rejse på, mens prisen for overnatninger på Santorini ikke har helt så store udsving. Du kan læse mere om fly til Santorini i vores artikel herom.

Prisen for et hotel på Santorini variere meget alt efter hvilke krav du har til et hotel. Stiller du ikke de store krav, og har blot brug for et sted at sove og eget badeværelse, og ikke gå så højt op i den perfekte beliggenhed og luksuriøse omgivelser, kan du snildt finde hoteller til et par hundrede kroner per overnatning. Bevæger du dig over i den modsatte boldgade finder du luksushoteller i Oia, Fira og Imerovgli med priser på over 50.000,- for en enkelt overnatning, hvilket de fleste af os kun kan drømme om at komme i nærheden af.
De fleste vil kunne finde et hotel inkl. morgenmad, der lever op til deres behov for mellem 2000-5000,- for en uge. Ønsker du et mere luksuriøst hotel med direkte udsigt fra egen terrasse over Caldera, må du forvente en pris fra ca. 25.000 og op for en uge.

Er du til familievenlige hoteller, og ønsker en daseferie ved poolen og stranden, kan vi anbefale dig at kigge efter et hotel på østkysten af Santorini i Kamari, Perissa eller Perivolos. Her finder du hoteller i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter. Ønsker du en rolig ferie på et lille familieejet hoteller med kort afstand til badestranden, er det bestemt også muligt.

Er du på udkig efter en uforglemmelige romantisk ferie med den eneste ene, og betyder prisen ikke det store, bør du vende blikket mod vestkysten. Her finder du mange små romantiske boutique hoteller placeret helt ude langs med kraterkanten, med en fantastisk udsigt over vandet og til vulkanøerne. Hoteller hvor du hver aften kan sidde i rolige omgivelse og nyde en cocktail med din udkårne, og blive betaget af den fantastiske udsigt når solen langsomt og smukt går ned, med det imponerende Caldera som baggrundskulisse.. Det er i byerne Oia og Imerovigli du finder det største udvalg af luksuriøse hoteller, men også i Fira og Firostefani er der mange gode hoteller at vælge imellem.

Mulighederne er mange når du skal finde og bestille et godt hotel på Santorini.
Vi kan anbefale at benytte hotels.com når du skal bestille et hotel værelse på Santorini. Det gøres let og problemfrit igennem deres brugervenlige hjemmeside, hvor betalingen i de fleste tilfælde også gennemføres sikkert og nemt. En anden positiv ting at nævne ved hotels.com, er muligheden for gebyrfrit at afbestille hotellet og få refunderet pengene hvis du nu skulle ombestemme dig.
Udover gebyrfri afbestilling tilbydes også prisgaranti på næsten alle hoteller, der sikre dig at de matcher prisen, hvis du skulle finde et bedre tilbud på samme hotel et andet sted. På hotels.com har du mulighed at sortere hotellerne efter pris, gæstebedømmelse og antal stjerne. Det kan være en god hjælp til det endelig valg af hotel at se hvordan tidligere gæster har anmeldt og vurderet hotellet. Derfor er vores anbefaling altid at sortere efter gæstebedømmelse, og selvfølgelig samtidig have et øje på prisen.