Open Air Cinema Kamari

Er du vild med film må du ikke snyde dig selv for en tur i Kamari open Air Cinema. Det er en sjov og anderledes oplevelse at sidde en varm sommeraften under åben himmel og se film på storskærm.
Biografen åbner hver aften i sommerhalvåret (juni til starten af oktober) dørene kl 20:30 og filmen starter klokken 21:30.
Der er en rolig og romantisk atmosfære i biografen. Der er en bar hvor du har mulighed for at købe snacks, øl, sodavand, popcorn og hvad der ellers hører til en god biografoplevelse. Det koster 8 euro i entre at komme ind at se en film i Open Air Cinema Kamari.

Open air biografer har eksisteret i Grækenland i mange årtier og er blevet et populært sted når det handler og afslappende og underholdende aftener i løbet af sommermånederne.
På Santorini har Kamari Open Air eksisteret i over 20 år, og har i den tid tilbudt både lokale og turister unikke filmaftenerne i rar atmosfære.
Med moderne lyd, projektor og diskret lys, er der skabt en hyggelig havestemning, der samtidig respektere den traditionelle arkitektur på Santorini, og derfor er det blevet en meget populær og succesfuld attraktion i Kamari.

Biografen ligger ca. 10 mins gang uden for Kamari
Udover at vise film, arrangeres der også forskellige teater og koncerter i Open Air Cinema Kamari.
For at se hvilke film der vises kan du besøge Kamari open Air Cinema ved at klikke her.

OBS. Alle film der vises i biografen er med originalt sprog og græske undertekster.

Besøg biografens hjemmeside