Rejser til Santorini

Der er flere muligheder for at komme til Santorini.

Den nemmeste måde, og den måde de fleste rejser til Santorini er ved at booke en charterrejse på nettet.
Med en charterrejse er der sørget for det hele, fly til Santorini, transport til hotellet, bookning af hotel og evt. også udflugter og arrangementer.
Fordelen ved vælge en charterrejse til Santorini er at alt mere eller mindre er tilrettelagt, det eneste du selv skal gøre er at booke selve rejsen. Samtidig er stort set alle charterselskaber også tilmeldt rejsegarantifonden, der er din sikring mod konkurs. Går et rejseselskab tilmeldt rejsegarantifonden konkurs vil du få dine begge for rejsen til Santorini retur. Denne rejseform er ofte lidt dyrere end hvis du arrangere det hele selv med at finde billige flybilletter til Santorini på nettet, får booket hotelophold osv.

Har du planer en en charterrejse til Santorini kan vi anbefale dig at se Bravotours gode tilbud på rejser til Santorini, hvor du bl.a. finder rejser til Firostefani, Kamari og Imerovigli. Hos Bravotours er du samtidig sikret at der altid er danske rejseguider at finder på rejsemålet.

Arrangere du rejsen til Santorini selv skal du være opmærksom på om du er dækket i forbindelse med konkurser både mht. til fly og hotel. Rejsetiden bliver også ofte længere da der ikke flyves med rutefly direkte fra Danmark til Santorini. Derfor kan det bedst betale sig at arrangere rejsen selv ved ophold af længere tid.

En 3. måde at komme til Santorini med færge. Dette kan være med et krydstogtskib eller færge i forbindelse med øhopping i det græske øhav. Du har også mulighed for at komme med færge fra Piraeus eller Rafina nær Athen direkte til Santorini.